UPRAVLJANJE MOJIM KOLAČIĆIMA

zašto upo­trebl­java­mo kolačiće

Uz pomoć kolačića možemo vam pružiti besprijekornu i sigurnu upotrebu naših internetskih stranica i osigurati ugodnu interakciju sa sadržajem na našoj internetskoj stranici. Uz pomoć tih kolačića bolje razumijemoistoriju upotrebe i prikazujemo sadržaj koji vam je bitan. Na ovoj stranici možete pregledati vrste kolačića i informacije koje obrađujemo te prilagoditi postavke prema vašim potrebama. 

šta su kolačići?

Većina internetskih stranica sprema malu količinu informacija o aktivnostima na stranici. Te informacije dolaze u obliku male tekstualne datoteke poznate pod nazivom kolačić. Oni se spremaju na vaš računar.

Budući da vam želimo pružiti najbolje moguće iskustvo pregleda stranica, naša internetska stranica funkcionira optimalno s omogućenim kolačićima. Oni nam omogućuju da vas prepoznamo kad ponovno posjetite našu stranicu i identificiramo i riješimo pogreške pa vam na taj način možemo pružiti brže i personalizirano iskustvo. Dodatni podaci spremaju se samo uz vaš pristanak, npr. kad nam ostavite podatke u zahtjevu za probnu vožnju.

Kolačići ne mogu napraviti štetu vašem računaru. Pomno biramo dobavljače treće strane koji postavljaju kolačiće u marketinške svrhe.

neo­phodni kolačići

Kolačići za koje smatramo da su neophodni spremaju informacije neophodne za rad naše internetske stranice. Te informacije obuhvaćaju podatke za prijavu, odabir jezika i kolačiće sesije. Brišu se nakon što zatvorite preglednik i ne mogu se deaktivirati.

FUNKCIONALNI KOLAČIĆI

U Mazdi razlikujemo dvije kategorije funkcionalnih kolačića. S jedne strane se prikupljaju tzv. lokacijski kolačići. Ovdje se putem preglednika prikupljaju informacije o vašoj lokaciji tako da više ne morate sami ispunjavati polja u obrascima. S druge strane, naša usluga My Mazda prikuplja kolačiće sesije po mjeri korisnika koji su neophodni za upotrebu te usluge.
 
 
SVI FUNKCIONALNI KOLAČIĆI

Ovdje možete promijeniti postavke i omogućiti nam, odnosno onemogućiti, upotrebu funkcionalnih kolačića. Odluku možete donijeti za sve ili za svaku kategoriju pojedinačno i, naravno, promijeniti je u svakom trenutku.

LOKACIJSKI KOLAČIĆI
 
KOLAČIĆI PERFORMANSI I KOLAČIĆI USLUGE GOOGLE ANALYTICS

Pomoću tih kolačića bolje razumijemo način na koji posjetitelji upotrebljavaju našu stranicu i sadržaj koji vas zanima. Uz pomoć alata kao što su Google Analytics i Google Tag Manager možemo kontinuirano poboljšavati vaše iskustvo na internetskoj stranici.


Trenutno se upotrebljavaju ovi kolačići. Promjene možete poništiti u svakom trenutku.
 
OGLAŠIVAČKI I KOLAČIĆI ZA TARGETIRANJE

S Mazda možete kontaktirati samo putem naše internetske stranice. Aktivni smo i na Facebooku i ostalim društvenim mrežama te preko promotivnih kampanja na ostalim platformama. Naravno, želimo vam ponuditi i vama važan i uzbudljiv sadržaj izvan Mazdinih platformi. Za to upotrebljavamo tzv. oglašivačke i kolačiće za targetiranje.


Trenutno se upotrebljavaju ovi kolačići. Promjene možete poništiti u svakom trenutku.

iz­java o zaštiti priv­at­nosti

Našu izjavu o zaštiti privatnosti i arhivirane verzije možete pronaći ovdje.

prikaži izjavu